Over Wijnhoven Horst

Welkom bij Wijnhoven Horst

Wijnhoven Horst is al meer dan 40 jaar een begrip in Noord-Limburg. De broers Marc en Willy Wijnhoven zijn al jaar en dag nauw betrokken bij het familiebedrijf.

Wij zijn én blijven een écht servicebedrijf, dus hiervoor kunt u altijd bij ons terecht.

Groot assortiment aan vloer- en raamdecoratie

Onder de naam Wijnhoven Horst leveren wij alle producten die u van ons bent gewend zoals vloer- en raamdecoratie, binnenzonwering en gordijnen. Dit zowel voor projecten als ook de particulieren sector.

CW kozijnen

Samen met Denis Clevers uit Lottum zijn wij een onderneming genaamd CW Kozijnen gestart, actief in kunststof- en aluminium kozijnen, rolluiken, buitenzonwering en afdaken. Ook hier bieden wij 100% kwaliteit, service en vakmanschap.

In Limburg en Noord-Brabant

Wij zijn gevestigd in Hegelsom, vanwaar wij de verre regio bedienen (Limburg en Zuid-Oost Brabant). Wij nodigen u van harte uit – op afspraak – om eens nader kennis te komen maken bij ons op kantoor. Wijnhoven Horst heeft geen showroom, maar bezoekt u aan huis met een ruim assortiment aan stalen. Uiteraard maken we eerst vrijblijvend een offerte en doen wij kosteloos inmeten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.

Persbericht

Wijnhoven Horst weer in handen van de familie Wijnhoven

Horst, 13 mei 2021

Na twee jaar is de project- en woninginrichter Wijnhoven Horst weer in handen van de broers Willy en Marc Wijnhoven. In 2016 is Wijnhoven Horst een fusie aangegaan met Poels Wonen & Slapen uit Horst. Helaas bleek deze fusie niet wat de initiators ervan verwachtten. Uiteindelijk zijn partijen medio 2019 hun eigen weg gegaan. Vanaf toen hebben Willy en Marc Wijnhoven het bedrijf Wijnhoven Horst weer op de kaart gezet.

De naam Wijnhoven Horst is al meer dan 40 jaar een begrip in Noord-Limburg. Een écht familiebedrijf met een bijzondere focus op service. Onder de naam Wijnhoven Horst leveren zij producten zoals vloer- en raamdecoratie, zonwering en gordijnen. Dit zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

Een veranderende vraag vraagt om een nieuwe aanpak

“De huidige mogelijkheden voor de consument om online informatie in te winnen en ideeën op te doen, hebben ons aan het denken gezet.” Aldus Willy en Marc Wijnhoven. “Échte meerwaarde leveren wij bij de klant op locatie. Door mee te denken met de klant middels interieuradvies en altijd te zoeken naar de best passende oplossing.” Wijnhoven Horst heeft door deze veranderde consumentenbehoefte geen grote winkel meer, maar een eigentijdse ruimte waar vele producten en mogelijkheden te zien zijn. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Desgewenst bezoeken wij ook de klanten aan huis of op kantoor. “Uiteraard maken we eerst vrijblijvend een offerte”, aldus de broers.